translation missing: da.general.accessibility.skip_to_content
DANSK DESIGN
DANSK DESIGN

Om Nofred

Der skal være plads til børn overalt i hjemmet

Det danske designbrand Nofred har fokus på børnemøbler og design, som skaber tilstedeværelse og nærvær i det ofte hektiske moderne familieliv.

Hvert produkt er designet med det formål at glæde både børn og voksne, og det enkle og stilrene formsprog gør det nemt at indrette hjemmet med Nofreds møbler og tilbehør.

Børnemøblernes tidløse design, høje kvalitet og solide håndværk gør, at de uden problemer kan gå i arv fra generation til generation.

Og det er netop det klassiske, det funktionelle og holdbarheden, som understreger Nofreds vision om at arbejde for en mere bæredygtig forbrugskultur.

 

Historien begyndte tilbage i 2014, da Nofreds stiftere - Sandra og Signe - besluttede sig for at kombinere deres baggrunde fra den kreative branche med en fælles interesse og sans for interiør og design. 

De iagttog deres egne børn lege og fandt et behov i markedet for designprodukter som, ud over at passe ind i børneværelset, også kunne stå ved side om side med voksne designprodukter i hjemmets øvrige rum.

Dette fokus på at få børn til at føle sig velkomne overalt i hjemmet blev starten på Nofred.

Med en tro på at det er de små ting som sammen skaber det store billede, vil vi skabe unikke barndomsøjeblikke - fra generation til generation. Det er vort bidrag til en bevægelse henimod en mere bæredygtig forbrugskultur og væk fra brug-og-smid-væk-kulturen. Vi vil gå så langt som til at sige at det ligger i vores DNA.